Fönsterrenovering

Ett effektivt sätt att få fönster att kännas som nya är att renovera. Man byter trasiga glas, gör trärent och kittar om, byter tätningslister, och målar nytt. Det känns sunt och ekonomiskt att behålla de vackra befintliga fönstren.

En åtgärd man inte bör glömma vid renovering av sina fönster är att man samtidigt och till en rimlig kostnad kan minska energiförlusterna genom fönsterglaset. Detta gör man genom att byta ett av glasen i fönstret till ett energiglas. Detta förbättrar U-värdet med upp till 40 procent och minskar kallraset väsentligt. Ett ännu bättre alternativ är att ta bort bägge rutorna och ersätta dessa med en ny isolerruta. Då får ditt originalfönster ett U-värde på ca 1,2.

Uniglas har flera produkter som används vid fönsterrenovering, bl.a. 3mm energiglas, 3mm  kulturglas samt vanligt 3mm planglas. Vi tillhandahåller även isolerglasrutor. Eftersom äldre bågar är tunnare än dagens så är vår teknik med TPS- isolerglas även mycket lämplig, där vi kan fritt styra distanslistens tjocklek mellan 6 och 18mm.

Uniglas är samarbetspartner till Auktoriserat Fönsterunderhåll och levererar glas till flera av dess medlemmar.

Dit kan Ni med förtroende vända Er för besiktning och kostnadsförslag på Er fönsterrenovering.

 

 

ADRESS
Råsängsvägen
570 19 Pauliström

KONTAKT
E-post: info@uniglas.se
Telefon: 0383-730 400

Skicka oss ett meddelande