Case

Case

Nedan presenteras ett litet urval av alla de projekt vi genomfört tillsammans med våra kunder (och ni kunder- Om ni har något ni tycker passar så hör gärna av er.)

Gränsö Slott

Gränsö slott, strax utanför Västervik, är inte bara hotell, restaurang och konferensanläggning, utan också centrum för många uppskattade evenemang. För att möta den stora och växande tillströmningen av gäster gjorde man 2016 en större om- och tillbyggnad, bland annat med en glasveranda ritad av Anders Holmberg Arkitekter.

Läs mer

Tinneröhöjd

Tinneröhöjd är ett nytt bostadsområde i snabbväxande Linköping. Fyra höghus och ett parkeringshus utgör BRF Tinneröhöjd. Huskropparna har 10-14 våningar. Totalt ca 600 glasade balkonger drar blickarna till sig med sina distinkta färgfält som liknar tangenter på ett musikinstrument.

Läs mer

Engströms Bil

Engströms Bil är en ledande sydsvensk återförsäljare av Audi, Volkswagen, Skoda, och Seat med anläggningar i Linköping, Vimmerby och Västervik. För att få en modern, luftig och spännande försäljningsmiljö rev man under slutet av 2015 en byggnad i Västervik från 1946 och ersatte den med en helt ny bilhall som färdigställdes under sommaren 2016.

Läs mer

Arenatoppen

Det nya höghuset Arenatoppen i Lund erbjuder en fantastisk utsikt, åtminstone från de högre av de 16 våningarna. Huset som ligger intill Färs & Frosta Arena rymmer ca 75 lägenheter. Uniglas levererade det färgade glaset till balkongerna.

Läs mer

Sommarstuga i Skirö

Ett uterum är nästan ett måste med vårt klimat här i Sverige. Så här fint ser det ut på landet i Småland. Självklart skickar vi glas till andra delar av landet också.

Läs mer

ADRESS
Råsängsvägen
570 19 Pauliström

KONTAKT
E-post: info@uniglas.se
Telefon: 0383-730 400

Skicka oss ett meddelande